28-2-2015, Νοσ.Παίδων – Γουδί

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης, παρευρέθηκε ως προσκεκλημένος ομιλητής ο ΣΚ Χειρίδης στην κλινική απο την οποία ξεκίνησε πριν απο 14 χρονια ως ειδικευόμενος χειρουργός. Ο γιατρός έδωσε 45λεπτη διάλεξη με τίτλο : “Ρομποτική Χειρουργική” στα πλαίσια της 6ης Ημερίδας Παιδοχειρουργικής “Νικόλαος Βογιατζής” στο Νοσοκομείο Παίδων Α&Π Κυριακού. Τον Δρ.Χειρίδη προλόγισε ο καλός φίλος και επιμελητής παιδοχειρουργός Δρ. Δόξης Αχιλλέως. Ο κος Χειρίδης δεν παρέλειψε να σημειώσει οτι ο κος Αχιλλέως από το 2001 κιόλας είχε προβλέψει σωστά την εξέλιξη από τη Λαπαροσκοπική στη Ρομποτική χειρουργική και τον επηρέασε βαθύτατα στις επιλογές του. Ο γιατρός μίλησε με πολύ αγάπη προς τους πρώτους δασκάλους και διευθυντές του Δρ.Σκόνδρα και Δρ.Αιβάζογλου. Ιδιαίτερα συγκινητικά ηταν τα λόγια του διευθυντή της κλινικής παιδοχειρουργού Α.Πασσαλίδη ενώ βαθύτατα τιμητική ηταν η παρουσία των Δρ. Σκόνδρα, Δρ.Ανδρουλακάκη, Δρ.Κεραμίδα και πολλών άλλων αξιοσέβαστων χειρουργών στην αίθουσα που έδωσαν τα συγχαρητήριά τους για την εως τωρα πορεία του χειρουργού.

———————————————————————————-

Στο σχετικό post στο FB τον κο Χειρίδη συνεχάρηκαν ο επιμελητής του κ.Αχιλλέως Δόξης και η παλαιά συνειδικευόμενή του Δρ.Ναντίν Αθανασίου. Συγκεκριμένα ο Δρ.Αχιλλέως έγραψε:

“ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΝΟΔΙΚΑ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ”.

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΕΑ & ΒΙΝΤΕΟ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψαρών 10, 2408 Έγκωμη, Λευκωσία, Κύπρος

hiridis.s@gmail.com