15-5-2016 Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

https://youtu.be/uBlE01jZ0Ls

ΛΕΙΖΕΡ ΦΩΤΟΠΗΞΙΑ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΩΝ (LHP)/ Πρωτοποριακή Επέμβαση της Χειρουργικής Ομάδας Σάββα Χειρίδη στο Ιατρικό Περιστερίου!

Η φωτοπηξία laser (LHP®) αποτελεί την πλέον σύγχρονη, ελάχιστα επεμβατική, ανώδυνη και αναίμακτη θεραπεία για την αιμορροϊδοπάθεια 2ου – 4ου βαθμού. Η μέθοδος παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2009 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Santa Cristina στη Μαδρίτη και τα μοναδικά της κλινικά αποτελέσματα την έχουν καταστήσει μια από τις πλέον εξαιρετικές επιλογές θεραπείας για την προχωρημένη αιμορροϊδοπάθεια.

Η ακτίνα λέιζερ εξαχνώνει τον παθολογικό αιμορροϊδικό ιστό και τα στρώματα του τοιχώματος του ορθού και του πρωκτού επανέρχονται και καθηλώνονται στη φυσική τους ανατομική θέση. Η απλότητα της μεθόδου εξαλείφει το ενδεχόμενο επιπλοκών και μετεγχειρητικού πόνου, διατηρώντας ανέπαφο το σφιγκτήρα και αποτρέποντας προβλήματα στενώσεων ή ακράτειας. Η μετεγχειρητική περίοδος είναι ανώδυνη και ο ασθενής επιστρέφει στο σπίτι μέσα σε λίγες ώρες.

Η χειρουργική ομάδα του Σάββα Χειρίδη έχει 15ετή εμπειρία στη θεραπεία των αιμορροιδων, της ραγάδος και των άλλων περιπρωκτικών παθήσεων με όλες τις τεχνικές (laser, ψαλίδι υπερήχων, Ligasure, HAL/ THD, Rubber band Ligation, Milligan-Morgan), και με άριστα αποτελέσματα. Σημερα εφαρμόζει τις τεχνικές αυτες αποκλειστικά στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

http://savashiridis.com/el/NODE/47

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΕΑ & ΒΙΝΤΕΟ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψαρών 10, 2408 Έγκωμη, Λευκωσία, Κύπρος

hiridis.s@gmail.com